Skip to main content

Artikelen

Onderstaand treft u een selectie van ingezonden artikelen aan. Ook u kunt een artikel insturen voor opname op de website. Stuurt u uw artikel dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 • Parkeren bij het werk straks betaald parkeren voor de baas?

  Op 1 januari 2015 worden alle werkgevers verplicht de werkkostenregeling in te voeren. De werkkostenregeling heeft ook gevolgen voor parkeergelegenheid voor werknemers bij het werk en dat kan de werkgever flink geld gaan kosten.

 • Niet meer fietsen in de werkkostenregeling?

  Bestaat de fietsregeling in 2015 nog wel of is deze afgeschaft? Veel mensen zijn de draad kwijt. In dit artikel meer duidelijkheid!

 • Ssst, stil verzuim!

  Tijdens een periode van economische tegenslag daalt het verzuim. Dat is tenminste de algemene stelling. En kijk je naar de verzuimcijfers dan klopt dat ook. In de meeste bedrijven is de afgelopen jaren het verzuim gedaald. Best opmerkelijk trouwens: de maatschappelijke problemen stijgen en het ziekteverzuim daalt. Is het dan zo dat de medewerkers minder problemen ervaren? Niets is minder waar. En daar zit hem nou juist de kneep.

 • Komt de proeftijd te vervallen in 2015?

  Door de wet werk en zekerheid wijizigen per 1 januari 2015 een aantal regels met betrekking tot de proeftijd en de arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd.

 

 

 

 

De verantwoordelijkheid over de juistheid, volledigheid en actualiteit van de artikelen ligt bij de auteur van het artikel.