Skip to main content

Salarisverwerkers

Op deze pagina zal een lijst komen van bedrijven die salarisverwerking aanbieden. Wilt u uw bedrijf ook in deze lijst laten opnemen? Klik dan hier!

 

Drenthe - Flevoland - Friesland - Gelderland - Groningen - Limburg - Noord-Brabant - Noord-Holland - Overijssel - Utrecht - Zeeland - Zuid-Holland

 

 

Drenthe

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Assen  Fiscalis Lonen B.V. 0592 - 762 120  meer info
       

 

Flevoland

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Almere Hoogwoud & Van Haga 036 - 537 92 57

meer info

Almere / Zeewolde BA&F Administraties en Fiscale Diensten

036 - 535 92 22

meer info

       

 

Friesland

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Leeuwarden Parsec B.V. 058 - 295 48 00 meer info
Leeuwarden Logihuis B.V. 088 - 581 23 00 meer info
       

 

Gelderland

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Arnhem CIBOD 06 - 2952 7414 meer info
       

 

Groningen

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
       

 

Limburg

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Stein Administratiekantoor Laporto v.o.f. 046 - 433 02 34 meer info
       

 

Noord - Brabant

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Den Bosch De Greef Consultants

073 - 613 37 05

meer info
Raamsdonksveer Administratiekantoor Dongemond B.V. 0162 - 514066 meer info
Tilburg Admenz Salarisverwerking 013 - 8898560 meer info
Zevenbergen eL&P Human Capital 076 - 564 90 46 meer info
       

 

Noord - Holland

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Amsterdam Van Noort Gassler & Co Accountants 020 - 587 51 41

meer info

Haarlem Adfisk B.V. 023 - 56 22 22 5

meer info

Medemblik Adviesgroep Wagenaar B.V. 0228 - 564 050 meer info
       

 

Overijssel

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Nijverdal A3RegioAdvies 0548 - 621 456 meer info
Tubbergen Salenzo 0546 - 786 003 meer info
Zwolle Salaris Maximaal

038 - 888 54 18

meer info

   

 

 

 

Utrecht

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Hilversum BA&F Administraties en Fiscale Diensten 035 - 628 57 53 meer info
       

 

Zeeland

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Goes WEA Accountants & Adviseurs 0117 - 452 959 meer info
       

 

Zuid-Holland

Plaats Naam bedrijf Telefoon Meer info
Arkel HollandsWerk 0183 - 56 90 90 meer info
Bleiswijk People & Payment B.V. 088 - 012 47 47 meer info
Delft Adminto 015 - 88 98 282 meer info
Den Haag Vogelaar en Van den Berg 06 - 20 97 38 64 meer info
Teylingen Accountantskantoor de Lange B.V. 0252 - 220 540 meer info
       

Salarissoftware

Voor het geautomatiseerd voeren van de loonadministratie, salarisadministratie en personeelsadministratie zijn een veelheid aan software-paketten te koop. Onderstaand een (waarschijnlijk nooit) complete lijst van paketten die op de nederlandse markt te krijgen zijn.

 

    • Unit4 personeel en salaris
      Als veeleisend salarisdeskundige wilt u een pakket dat betrouwbaar en flexibel is, een snelle en efficiënte invoer van gegevens biedt, klaar is voor de toekomst en volop gebruikmaakt van de koppelingsmogelijkheden van de wereldstandaard van Microsoft Windows. Hierdoor is "verborgen" informatie snel en eenvoudig zichtbaar te maken en te presenteren.
      Unit 4 Personeel & Salaris is het complete product voor salarisverwerking en personeelsadminstratie. Het pakket is uit te splitsen in Unit 4 Salaris en Unit 4 Personeel. Beide oplossingen zijn los van elkaar te gebruiken.

 

    • Logisal
      Met slechts 5 klikken maakt u een nieuwe salarisadministratie met alle sociale lasten en pensioenpremies uit één van de zeer vele branches in LogiSal.
      Standaard helemaal ingericht met pensioenen en sectorpremies en klaar voor gebruik.

 

    • Kluwer Accis Lonen
      Kluwer Accis Lonen is een van de meest veelzijdige softwareprogramma's waarmee moeiteloos elke loonadministratie gevoerd kan worden. Het uitgebreide pakket biedt een veelheid aan gebruiksmogelijkheden en is zowel geschikt voor de accountancy als voor het MKB. Accis Lonen kent een heldere en gebruikersvriendelijke structuur, met diverse instelmogelijkheden zodat het programma aangepast kan worden aan elke praktijksituatie. Het programma werkt met teksten en tabbladen in plaats van codes, zodat de gebruiker zich al snel thuis voelt.

 

    • Cobra
      CTB Personele Systemen maakt, levert en implementeert HR- en salarissystemen. We staan garant voor betrouwbare en praktische systemen, waarvan u direct het gemak ervaart. CTB Personele Systemen biedt concrete oplossingen voor complexe management en HRM vraagstukken. U profiteert van onze innovatieve producten en diensten. Deze zijn vanuit de praktijk ontwikkeld zodat u er verzekerd van kunt zijn dat u met CTB Personele Systemen tijd en kosten bespaart.

 

    • Lopac
      Het programma voor ieders salarisverwerking. Sinds de eerste uitvoering in 1979 kenmerkt Lopac zich door een visuele verwerking en een zeer hoge verwerkingssnelheid. De visuele verwerking wordt bereikt doordat de mutaties worden ingevoerd in de compleet uitgerekende loonopstelling. Geen wonder dat onder onze 3000 gebruikers meer dan 1900 afkomstig zijn uit de branche van de accountants- en administratiekantoren.

 

    • Loonsom
      Salarisverwerking via het internet is het alternatief voor de traditionele wijze van salarisverwerking. LoonSOM is speciaal gericht op kleine administraties en op bedrijven die op flexibele werkplekken de salarisadministratie willen voeren. Via internet beheert u de gegevens van uw personeel en produceert u de salarisstroken, aangiften, etc. De uitkomsten zijn direct beschikbaar ongeacht het tijdstip.

 

    • Loket.nl
      Via loket.nl hebben werkgevers en op termijn ook werknemers, online toegang tot de meest complete vorm van personeelsadministratie; inclusief salarisverwerking, en individuele en collectieve verzekeringen. Het werkt heel simpel. Gewoon vanaf uw werkplek of vanuit huis. Een nieuw personeelslid invoeren. Een personeelslid ziekmelden of beter melden. Een simulatie van het inkomensverloop bij arbeidsongeschiktheid uitvoeren. Een salarisverhoging doorvoeren en de als gevolg hiervan gewijzigde grondslagen doorgeven aan verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen. Een kopie van de laatste loonstrook raadplegen. Het kan allemaal online.

 

    • Afas Payroll
      Salarisverwerking is volgens de visie van AFAS een logisch gevolg van de registratie van personeelsgegevens. Als de gegevens van medewerkers, looncomponenten en maandelijkse mutaties -zoals uren en overwerk- goed zijn vastgelegd, is verlonen niet meer dan één druk op de knop. Feitelijk vindt de salariscontrole plaats in het primaire proces: het vastleggen van personeelsgegevens. De output -de (digitale) loonstrook- is dan altijd juist!
      Tijdens het verlonen worden journaalposten, loonstroken, betaalbestanden, pensioenbestanden en de loonaangifte automatisch aangemaakt.

 

    • WinSalar
      Het toonaangevende salarispakket dat geschikt is voor iedere onderneming, accountantskantoor of administrateur. Met deze loonsoftware worden door 2.550 cliënten jaarlijks meer dan 3,5 miljoen salarissen verwerkt!
      Van professionele loonstroken tot de digitale aangifte: onze salarissoftware is up-to-date, veelzijdig, gebruiksvriendelijk én betaalbaar. Ook voor het MKB.

 

    • DBS Talent & Salaris
      Volgens de visie van DBS Business Solutions dient een softwarepakket meer te zijn dan een systeem waarin gegevens worden vastgelegd: het systeem moet ook iets voor u doen. Bijvoorbeeld de processen ondersteunen en belangrijke data signaleren. Of de juiste manager tijdig informeren en helpen bij het uitvoeren van Wet Poortwachter. Verlofaanvragen elektronisch laten verlopen en het personeelsdossier inclusief alle correspondentie beheren. Maak kennis met DBS Talent & Salaris. Software die iets voor u doet!

 

    • Polaris
      WtoP ontwikkelt Polaris, een volledig webbased integraal HR- en salarissysteem dat geschikt is voor nagenoeg alle sectoren. Eenvoudig in het gebruik en veelzijdig in de functionaliteiten en rapportage-mogelijkheden. Hierdoor is Polaris niet alleen een krachtige tool voor de moderne HR-medewerker en salarisadministrateur, maar ook een onmisbaar onderdeel van het managementinformatiesysteem naar alle lagen van uw organisatie.

 

    • EMIS (IBS)
      Met de salarissoftware van IBS verwerkt u snel en correct de salarisadministratie. U kiest bovendien zelf: salarisverwerking in-huis, in-service of via internet. Vast bedrag per medewerker/per
      maand, dus geen verrassingen achteraf. De salarissoftware is volledig geïntegreerd met HRM. Veranderingen in wet- en regelgeving worden direct in de software doorgevoerd. De implementatietijd is korter dan bij andere IT-bedrijven en uw medewerkers leren snel werken met de gebruiksvriendelijke software.