Skip to main content

Bruto - netto loonberekening 2019

Jaarlijks wijzigt het netto salaris door wijzigingen in de sociale verzekeringspremies, de belastingtarieven etc. Door middel van onderstaande module kunt u voor het jaar 2019 een berekening van bruto naar netto maken van uw salaris. 

Let op: de berekening is gebaseerd op de cijfers uit het belastingplan 2019 van Prinsjesdag. Het belastingplan 2019 moet nog door de Kamer behandeld worden en nog niet alle parameters zijn bekend. Zodra meer gegevens bekend en/of defintief zijn, zal de module daarop aangepast worden.

 

Let op:

  • het programma houdt geen rekening met pensioenpremies en bedrijfstakfondsen.
  • de loonheffing wordt berekend op basis van de voorlopige cijfers, premies en heffingen van 2019.
  • deze module is (op dit moment nog) alleen geschikt voor berekeningen voor personen die jonger dan de aow-gerechtigde leeftijd zijn.

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wijzigingen in de rekenmodule? Door op onderstaande buttons te klikken, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van www.salaris-informatie.nl. Zodra de rekenmodule wordt bijgewerkt met nieuwe (definitieve) premies en heffingen, ontvangt u dan een bericht via e-mail

button_aanmelden

 

Hoewel de uiterste zorg is besteed aan de samenstelling van deze informatie kan in voorkomende situaties de informatie leiden tot een andere (ongewenste) uitkomst. Wetswijzigingen en premiewijzigingen kunnen de informatie onbruikbaar maken. De maker van deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door of als gevolg van (ondeskundig) gebruik van deze informatie.