Skip to main content

Loonberekening 2010

Natuurlijk bent u ook nieuwsgierig naar uw netto salaris voor 2010. Elk jaar wijzigen weer de sociale verzekeringspremies, de belastingtarieven, de premies voor pensioen en overige bedrijfstakfondsen en niet te vergeten krijgt u wellicht een bruto loonsverhogingen per 1 januari 2010.

De overheid belooft meestal wel een stijging in je besteedbaar inkomen, maar of dat werkelijk zo is, blijkt vaak pas als we onze eerste loonstrook voor januari gaan ontvangen. Maar wat zijn die voordelen die de overheid weer voor ons in petto heeft? Met behulp van onze pagina kunt u al vroeg een indicatie krijgen van uw netto salaris in 2010. Ter vergelijking zetten we daar altijd het netto bedrag van het voorgaande jaar erbij.

Via onze module berekent u een schatting van uw netto salaris in 2010. Wilt u een e-mail ontvangen zodra er een update van de rekenmodule is? Meldt u dan onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief.


Bereken hieronder uw netto loon voor 2010 met behulp van onze bruto-netto loonberekening 2010! Via onderstaande module berekent u uw netto salaris in 2010

 

 

 

 


Let op:

  • het programma houdt geen rekening met pensioenpremies en bedrijfstakfondsen.
  • de loonheffing wordt berekend op basis van de cijfers, premies en heffingen van 2010.

 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wijzigingen in de rekenmodule? Door op onderstaande buttons te klikken, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van www.salaris-informatie.nl. Zodra de rekenmodule wordt bijgewerkt met nieuwe (definitieve) premies en heffingen, ontvangt u dan een bericht via e-mail

button_aanmelden button_wijzigen

 

 

Hoewel de uiterste zorg is besteed aan de samenstelling van deze informatie kan in voorkomende situaties de informatie leiden tot een andere (ongewenste) uitkomst. Wetswijzigingen en premiewijzigingen kunnen de informatie onbruikbaar maken. De maker van deze website aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door of als gevolg van (ondeskundig) gebruik van deze informatie.