www.salaris-informatie.nl

  • Home

cao Retail non food

Onderstaand vindt u alle informatie over de cao Retail non food, bijvoorbeeld de volledige tekst van de cao, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de cao, premie-overzichten en links naar relevante websites. 

De cao Retail non food had voorheen de naam cao fashion, sport & lifestyle en eerder cao mode- en sportdetailhandel. In deze cao zijn een aantal andere cao's geintegreerd en per 1 juli 2018 is de naam van de cao gewijzigd in cao Retail non food. Deze cao is van toepassing op onder andere werknemers in de detailhandel in mode, sportartikelen, juweliers, tuincentra, schoenendetailhandel, verf /behangwinkels en woonwinkels.
Op deze pagina vindt u de informatie vanaf 1 juli 2018. Voor eerdere informatie kunt u terecht op de pagina's van de oude afzonderlijke cao's.
 

Volledige naam sector / CAO

cao Retail non food

 

Looptijd CAO

1 januari 2021 t/m 30 juni 2022

 

Actualiteiten

 

Loonsverhogingen / eenmalige uitkeringen

01-01-2021: verhoging salarissen met het stijgingspercentage van het wettelijk minimumloon*
01-07-2021: verhoging salarissen met het stijgingspercentage van het wettelijk minimumloon*
01-01-2022: verhoging salarissen met het stijgingspercentage van het wettelijk minimumloon*
* voor medewerkers die het maximum van hun schaal nog niet hebben bereikt.

Klik hier voor een overzicht van eerdere salarismutaties.

 

Documenten: CAO-tekst / CAO-boekje / principe akkoorden / loonschalen

 

Premies

 

Links

 

Archief

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wijzigingen in deze sector? Door op onderstaande buttons te klikken, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van www.salaris-informatie.nl

button_aanmelden 

 

cao beveiliging

Onderstaand vindt u alle informatie over de cao beveiliging, bijvoorbeeld de volledige tekst van de cao, actuele berichten, salarisverhogingen tijdens de looptijd van de cao, premie-overzichten en links naar relevante websites.

De cao beveiliging is van toepassing op alle werknemers van werkgevers die aangesloten zijn bij VBe NL en onderstaande werkzaamheden verrichten:

  • deel A: crowdmanagementorganisaties, bestaande uit evenementen- en horecabeveiligingsorganisaties naast organisaties voor verkeersregelaars, brandwachten, basishulpverlening en publieksserviceverlening.
  • deel B: reguliere beveiligingsorganisaties, bestaande uit particuliere organisaties met object-, persoons-, detentie-, luchthavenbeveiliging, geld-waardelogistiek, winkel-, mobiele surveillance en alarmcentrales.

Volledige naam sector / cao

cao beveiliging (CAO veiligheidsdomein)
 

Looptijd cao

1 oktober 2019 t/m 30 september 2021
 

Actualiteiten

 

Loonsverhogingen / eenmalige uitkeringen

2020: 2,8 procent salarisverhoging
2021: nog nader te bepalen salarisverhoging

 

Documenten: cao-tekst / cao-boekje / principe akkoorden / loonschalen

 

Premies

   

Links

 

Archief

 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden van wijzigingen in deze sector? Door op onderstaande buttons te klikken, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrieven van www.salaris-informatie.nl

button_aanmelden